Direct naar inhoud
Terug naar markten

Spanje

Ook helemaal in het Zuiden van Europa voelen we de warme stroom van verandering. In Spanje richtten we in 2021 Aspiravi Spain op. Naar analogie met de Franse markt ontdekken we ook hier de onuitputtelijke mogelijkheden van groene, lokale energiebronnen.

Hernieuwbare energie in Spanje

Onze ambitie: een duurzamere leefwereld creëren, met minder CO2-uitstoot en meer lokale energieproductie. In Spanje focussen we ons daarbij op wind- en zonne-energie en batterijprojecten. Alle Spaanse projecten in ontwikkeling hebben samen een geïnstalleerd vermogen van +/- 300 MW.

Projecten in Spanje

Ontdek onze projecten in Spanje
In ontwikkeling
In procedure
In opbouw
In exploitatie

Ontdek de stroom van verandering

Deel jij onze ambitie om een duurzamere leefwereld te creëren? Wij zijn jouw lokale partner in Spanje.

Vraag meer info

Welke bedrijven kozen voor onze groene energie? Bekijk al onze cases!

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Aspiravi Groep ontwikkelt in Spanje het windenergieproject Corus

  De Aspiravi Groep ontwikkelt in Spanje het windenergieproject Corus, een project van 10 windturbines in Cantabrië, goed voor een geïnstalleerd vermogen van 66 MW.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Ondernemers Voka West-Vlaanderen: “Aspiravi blijft pionieren”

  “Aspiravi blijft pionieren”. Met deze sprekende titel opent het coverartikel dat vorige week verscheen in Ondernemers, het magazine van Voka West-Vlaanderen. In een uitgebreid interview geeft Rik Van de Walle - CEO Aspiravi Holding - een inkijk in de toekomst van de Aspiravi Groep en de vele kansen en uitdagingen die in het verschiet liggen.

  Gepubliceerd op

  Rik Van de Walle - Ondernemers Voka West-Vlaanderen
 • Nieuws

  Aspiravi Groep wijzigt organisatiestructuur

  Met het oog op een verdere groei van de binnen- en buitenlandse activiteiten enerzijds en een continuïteit in de bedrijfsvoering anderzijds, wijzigt de Aspiravi Groep haar organisatiestructuur vanaf 01/04/24.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Nieuwsbrief maart 2024

  In de Aspiravi Groep nieuwsbrief van maart informeren we u over de samenwerking met MIVB en de projecten in opbouw in België, Spanje en Curaçao.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  De eerste twee zonne-energieprojecten van de Aspiravi-groep worden dit jaar in Spanje gebouwd

  Aspiravi Spain start in het tweede kwartaal van 2024 met de bouw van haar eerste twee zonne-energieprojecten voor decentrale opwekking. Het ene project situeert zich in Valladolid, een regio ten Noordoosten van Madrid, waar het project ‘Erica’ wordt gebouwd met een vermogen van 6 MWp. Het andere project bevindt zich in de provincie Barcelona, waar het project ‘Sant Fruitós’ met een vermogen van 3 MWp wordt gebouwd.

  Gepubliceerd op

  Sant Fruitós
 • Nieuws

  Nieuwe website online

  De nieuwe website brengt een commercieel verhaal waarbij de bezoeker ziet dat Aspiravi dé partner is om mee samen te werken als het gaat om 100% hernieuwbare energie. Op de website staan nu de nieuwe technologieën en nieuwe markten vermeld, kan men filteren op projecten en staat de verkoop van onze groene stroom duidelijk 'in the picture'.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Nieuwsbrief oktober 2023

  In de Aspiravi-groep nieuwsbrief van oktober informeren we u o.a. over de stand van zaken op de verschillende werven en kan u de aftermovie van Journée Découverte Entreprises bekijken.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Interview met CEO Rik Van de Walle in weekendkrant De Tijd

  Het Harelbeekse Aspiravi ontpopte zich in de schaduw van de energiereuzen tot een grote speler in groene energie én een winstmachine die al 124 miljoen euro aan gemeentelijke aandeelhouders uitkeerde. Om de groei verder te zetten mikt CEO Rik Van de Walle op grote windparken in Bosnië en zonnepanelen in Franse wijngaarden. bron: De Tijd

  Gepubliceerd op