Direct naar inhoud
Terug naar markten

Spanje

Ook helemaal in het Zuiden van Europa voelen we de warme stroom van verandering. In Spanje richtten we in 2021 Aspiravi Spain op. Naar analogie met de Franse markt ontdekken we ook hier de onuitputtelijke mogelijkheden van groene, lokale energiebronnen.

Hernieuwbare energie in Spanje

Onze ambitie: een duurzamere leefwereld creëren, met minder CO2-uitstoot en meer lokale energieproductie. In Spanje focussen we ons daarbij op wind- en zonne-energie en batterijprojecten. Alle Spaanse projecten in ontwikkeling hebben samen een geïnstalleerd vermogen van +/- 300 MW.

Ontdek de stroom van verandering

Deel jij onze ambitie om een duurzamere leefwereld te creëren? Wij zijn jouw lokale partner in Spanje.

Vraag meer info

Aanbevolen door

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Nieuwe website online

  De nieuwe website brengt een commercieel verhaal waarbij de bezoeker ziet dat Aspiravi dé partner is om mee samen te werken als het gaat om 100% hernieuwbare energie. Op de website staan nu de nieuwe technologieën en nieuwe markten vermeld, kan men filteren op projecten en staat de verkoop van onze groene stroom duidelijk 'in the picture'.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Nieuwsbrief oktober 2023

  In de Aspiravi-groep nieuwsbrief van oktober informeren we u o.a. over de stand van zaken op de verschillende werven en kan u de aftermovie van Journée Découverte Entreprises bekijken.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Interview met CEO Rik Van de Walle in weekendkrant De Tijd

  Het Harelbeekse Aspiravi ontpopte zich in de schaduw van de energiereuzen tot een grote speler in groene energie én een winstmachine die al 124 miljoen euro aan gemeentelijke aandeelhouders uitkeerde. Om de groei verder te zetten mikt CEO Rik Van de Walle op grote windparken in Bosnië en zonnepanelen in Franse wijngaarden. bron: De Tijd

  Gepubliceerd op