Direct naar inhoud
Terug naar markten

Frankrijk

In Frankrijk realiseren we de stroom van verandering onder de naam Aspiravi France en onderzoeken we sinds 2020 de onuitputtelijke mogelijkheden van volledig groene en lokale energie.

Wind-, zon- en agri-PV-projecten in Frankrijk

Met projecten in wind, zon en agri-PV zetten onze Franse collega’s in op energie die blijft stromen. Voortgestuwd door de lokale energietransitie zijn alle projecten in ontwikkeling samen goed voor +/- 200 MW aan groene stroom.

Ontdek de stroom van verandering

Deel jij onze ambitie om een duurzamere leefwereld te creëren? Wij zijn jouw lokale partner in Frankrijk.

Vraag meer info

Aanbevolen door

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Nieuwe website online

  De nieuwe website brengt een commercieel verhaal waarbij de bezoeker ziet dat Aspiravi dé partner is om mee samen te werken als het gaat om 100% hernieuwbare energie. Op de website staan nu de nieuwe technologieën en nieuwe markten vermeld, kan men filteren op projecten en staat de verkoop van onze groene stroom duidelijk 'in the picture'.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Interview met CEO Rik Van de Walle in weekendkrant De Tijd

  Het Harelbeekse Aspiravi ontpopte zich in de schaduw van de energiereuzen tot een grote speler in groene energie én een winstmachine die al 124 miljoen euro aan gemeentelijke aandeelhouders uitkeerde. Om de groei verder te zetten mikt CEO Rik Van de Walle op grote windparken in Bosnië en zonnepanelen in Franse wijngaarden. bron: De Tijd

  Gepubliceerd op