Direct naar inhoud

Careers

Steek je (werk)energie in de energietransitie!

Op zoek naar een job die je elke werkdag weer energie geeft? Bij Aspiravi boosten we je loopbaanbatterijen met groene energie! Als financieel gezond én 100% Belgisch bedrijf garanderen we je werkzekerheid en een job met verantwoordelijkheid in een vooruitstrevende sector en in een sterk groeiend bedrijf.

Zo draag je bij aan de transitie naar hernieuwbare energie. Onze grootste ‘green flag’ als werkgever? De informele, maar energieke werksfeer die samenwerken en samen groeien bevordert. Ontdek het in de video!

Onze ‘green flags’ als werkgever

Werken in de wereld van groene energie, dat is werken in een wereld waarin werknemers waardevol zijn. Want om de energietransitie te realiseren hebben we jóuw talent nodig. En voor wat, hoort wat … Daarom bieden we je een loon dat hieraan evenredig is, aangevuld met een ruim pakket extralegale voordelen.

De ‘klassieke’ voordelen natuurlijk (maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering enz.), maar ook heel wat unieke Aspiravi extra’s …

  • Aspiravi gunt je veel vakantiedagen. Flexibel op te nemen om de batterijtjes weer op te laden!
  • Dankzij het aangeboden cafetariaplan kan je zelf een aantal extralegale voordelen kiezen. Elektrische fiets ? Nog meer vakantie? Jij bepaalt het zelf.
  • Over energie gesproken … Een deel van je energiefactuur thuis nemen we jaarlijks voor onze rekening!
  • Door telewerk mogelijk te maken denken we aan het milieu én hou je je privéleven in balans.
  • In een sector die altijd in beweging is, bieden we je tal van opleidingskansen. Hallo persoonlijke groei.

Bovenstaande lijst met voordelen is enkel geldig voor vacatures in België.
Voor vacatures in andere landen verwijzen we graag naar de informatie in de vacature zelf.

Energieke werksfeer!

Bij Aspiravi kennen we een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Geen hiërarchisch gedoe, gewoon leuke collega’s die zelfstandig én in team enthousiast samenwerken aan hetzelfde doel: de energietransitie.

We hechten belang aan het fysiek en mentaal welzijn van onze medewerkers. Doorheen het jaar kan een programma met workshops en beweegmomenten (vrijblijvend) gevolgd worden.

Ook de mening en input van onze collega’s is onmisbaar. Wie wil kan deel uitmaken van de werkgroep die allerhande ideeën aanbrengt én realiseert.

Ten slotte vinden we het ook belangrijk om elkaar regelmatig in een niet-werk-gerelateerde context te ontmoeten tijdens activiteiten voor jou en je gezin.