Direct naar inhoud

Groene energie voor bedrijven

Lokaal geproduceerde groene energie, rechtstreeks geleverd

Ben je als energie-intensief bedrijf, met een jaarverbruik van 5 GWh of meer, op zoek naar groene stroom om het energiebeleid van jouw bedrijf te verduurzamen of wil je jouw energiefactuur onder controle houden? Koop de groene stroom van Aspiravi: lokaal geproduceerd en rechtstreeks geleverd.

Our approach

Start jouw energietransitie

Je energiebeleid vergroenen en toch jouw energiefactuur onder controle houden? We werken een oplossing op maat van jouw bedrijf uit, die beantwoordt aan je duurzame doelstellingen en energiebehoeftes.

Samen maken we werk van de energietransitie in jouw bedrijf door de aankoop van onze groene stroom.

Koop onze groene stroom

Case in de kijker

Decathlon

Sportwinkelketen Decathlon sloot met Aspiravi een overeenkomst gekenmerkt door een vaste prijs op lange termijn voor 100% hernieuwbare, lokaal geproduceerde energie.

Lees de Decathlon case

Case in de kijker

MIVB

De Brusselse openbare vervoersmaatschappij MIVB was niet alleen op zoek naar lokaal geproduceerde groene energie, maar ook naar prijszekerheid op middellange termijn in een sterk volatiele markt.

Lees de MIVB case

Welke bedrijven kozen voor onze groene energie? Bekijk al onze cases!

Start jouw energietransitie

Een vraag, een eerste idee of een concreet doel? Vul het formulier in en een van onze experts neemt snel vrijblijvend contact met je op of contacteer meteen Michiel Heytens.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1Contactinformatie
2Bedrijfsinformatie
3Jouw vraag