Direct naar inhoud
Terug naar technologieën

Batterij.

Met batterijprojecten zorgen wij ervoor dat hernieuwbare energie blijft stromen. Ook tijdens piekuren of om productieschommelingen op te vangen. Door groene stroom op te slaan, dragen we bij aan een veerkrachtig energiesysteem.

Geniet van consistente groene stroom

Hernieuwbare energie wordt pas écht interessant bij flexibel en efficiënt gebruik. Batterijprojecten spelen dan ook een belangrijke rol in de energietransitie: efficiënte opslag bij overproductie, flexibele inzetbaarheid bij piekbelasting. Zo geniet jouw bedrijf van consistente groene stroom.

Op vandaag hebben we nog geen batterijprojecten in exploitatie, maar zetten we wel volop in op de ontwikkeling ervan, zodat we op korte termijn de eerste projecten kunnen realiseren.

Start jouw energietransitie

Wil jij het energiebeleid van jouw bedrijf vergroenen? Met een batterijproject op maat begeleiden wij jou doorheen jouw energietransitie.

Start nu

Welke bedrijven kozen voor onze groene energie? Bekijk al onze cases!

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Ondernemers Voka West-Vlaanderen: “Aspiravi blijft pionieren”

  “Aspiravi blijft pionieren”. Met deze sprekende titel opent het coverartikel dat vorige week verscheen in Ondernemers, het magazine van Voka West-Vlaanderen. In een uitgebreid interview geeft Rik Van de Walle - CEO Aspiravi Holding - een inkijk in de toekomst van de Aspiravi Groep en de vele kansen en uitdagingen die in het verschiet liggen.

  Gepubliceerd op

  Rik Van de Walle - Ondernemers Voka West-Vlaanderen
 • Nieuws

  Aspiravi Groep wijzigt organisatiestructuur

  Met het oog op een verdere groei van de binnen- en buitenlandse activiteiten enerzijds en een continuïteit in de bedrijfsvoering anderzijds, wijzigt de Aspiravi Groep haar organisatiestructuur vanaf 01/04/24.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Nieuwe website online

  De nieuwe website brengt een commercieel verhaal waarbij de bezoeker ziet dat Aspiravi dé partner is om mee samen te werken als het gaat om 100% hernieuwbare energie. Op de website staan nu de nieuwe technologieën en nieuwe markten vermeld, kan men filteren op projecten en staat de verkoop van onze groene stroom duidelijk 'in the picture'.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Interview met CEO Rik Van de Walle in weekendkrant De Tijd

  Het Harelbeekse Aspiravi ontpopte zich in de schaduw van de energiereuzen tot een grote speler in groene energie én een winstmachine die al 124 miljoen euro aan gemeentelijke aandeelhouders uitkeerde. Om de groei verder te zetten mikt CEO Rik Van de Walle op grote windparken in Bosnië en zonnepanelen in Franse wijngaarden. bron: De Tijd

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Nieuwsbrief maart 2023

  In de Aspiravi-groep nieuwsbrief van maart informeren we u over hoe Aspiravi de stroomlevering aan grote bedrijven faciliteert.

  Gepubliceerd op