Direct naar inhoud
Terug naar markten

Schotland

Stevige wind kenmerkt het Schots klimaat. Onder het consortium THISTLE WIND PARTNERS ontwikkelt en realiseert Aspiravi samen met de bedrijven DEME en QAIR 2 offshore windparken. Zo realiseren we ook in Schotse wateren energie die blijft stromen.

Windenergie in Schotse wateren

Met onze Schotse concessie ontwikkelen we twee zones, telkens goed voor 1.008 MW. In de eerste zone van 187 km² bouwen we windturbines met vaste fundering. In een tweede zone van 201 km² voorzien we windturbines met drijvende fundering.

Projecten in Schotland

Ontdek onze projecten in Schotland
In ontwikkeling
In procedure
In opbouw
In exploitatie

Ontdek de stroom van verandering

Deel jij onze ambitie om een duurzamere leefwereld te creëren? Wij zijn jouw lokale partner in binnen- of buitenland.

Vraag meer info

Aanbevolen door

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Nieuwe website online

  De nieuwe website brengt een commercieel verhaal waarbij de bezoeker ziet dat Aspiravi dé partner is om mee samen te werken als het gaat om 100% hernieuwbare energie. Op de website staan nu de nieuwe technologieën en nieuwe markten vermeld, kan men filteren op projecten en staat de verkoop van onze groene stroom duidelijk 'in the picture'.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Interview met CEO Rik Van de Walle in weekendkrant De Tijd

  Het Harelbeekse Aspiravi ontpopte zich in de schaduw van de energiereuzen tot een grote speler in groene energie én een winstmachine die al 124 miljoen euro aan gemeentelijke aandeelhouders uitkeerde. Om de groei verder te zetten mikt CEO Rik Van de Walle op grote windparken in Bosnië en zonnepanelen in Franse wijngaarden. bron: De Tijd

  Gepubliceerd op