Direct naar inhoud
Terug naar markten

Schotland

Stevige wind kenmerkt het Schots klimaat. Onder het consortium THISTLE WIND PARTNERS ontwikkelt en realiseert Aspiravi samen met de bedrijven DEME en QAIR 2 offshore windparken. Zo realiseren we ook in Schotse wateren energie die blijft stromen.

Windenergie in Schotse wateren

Met onze Schotse concessie ontwikkelen we twee zones, telkens goed voor 1.008 MW. In de eerste zone van 187 km² bouwen we windturbines met vaste fundering. In een tweede zone van 201 km² voorzien we windturbines met drijvende fundering.

Projecten in Schotland

Ontdek onze projecten in Schotland
In ontwikkeling
In procedure
In opbouw
In exploitatie

Ontdek de stroom van verandering

Deel jij onze ambitie om een duurzamere leefwereld te creëren? Wij zijn jouw lokale partner in binnen- of buitenland.

Vraag meer info

Welke bedrijven kozen voor onze groene energie? Bekijk al onze cases!

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Ondernemers Voka West-Vlaanderen: “Aspiravi blijft pionieren”

  “Aspiravi blijft pionieren”. Met deze sprekende titel opent het coverartikel dat vorige week verscheen in Ondernemers, het magazine van Voka West-Vlaanderen. In een uitgebreid interview geeft Rik Van de Walle - CEO Aspiravi Holding - een inkijk in de toekomst van de Aspiravi Groep en de vele kansen en uitdagingen die in het verschiet liggen.

  Gepubliceerd op

  Rik Van de Walle - Ondernemers Voka West-Vlaanderen
 • Nieuws

  Aspiravi Groep wijzigt organisatiestructuur

  Met het oog op een verdere groei van de binnen- en buitenlandse activiteiten enerzijds en een continuïteit in de bedrijfsvoering anderzijds, wijzigt de Aspiravi Groep haar organisatiestructuur vanaf 01/04/24.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Nieuwe website online

  De nieuwe website brengt een commercieel verhaal waarbij de bezoeker ziet dat Aspiravi dé partner is om mee samen te werken als het gaat om 100% hernieuwbare energie. Op de website staan nu de nieuwe technologieën en nieuwe markten vermeld, kan men filteren op projecten en staat de verkoop van onze groene stroom duidelijk 'in the picture'.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Interview met CEO Rik Van de Walle in weekendkrant De Tijd

  Het Harelbeekse Aspiravi ontpopte zich in de schaduw van de energiereuzen tot een grote speler in groene energie én een winstmachine die al 124 miljoen euro aan gemeentelijke aandeelhouders uitkeerde. Om de groei verder te zetten mikt CEO Rik Van de Walle op grote windparken in Bosnië en zonnepanelen in Franse wijngaarden. bron: De Tijd

  Gepubliceerd op