Direct naar inhoud
Terug naar technologieën

Agri-PV.

Landbouwgrond een extra, duurzame bestemming geven? Door zonnepanelen op agrarisch gebied te integreren, zorgen we voor een optimale synergie tussen jouw landbouwactiviteit en de productie van groene stroom. Een zuivere win-win.

Een ideale combinatie: landbouwactiviteit én zonne-energie

Heb je een landbouwactiviteit en wil je je gewassen beschermen tegen de toenemende risico’s van de klimaatverandering (hitte, onweer, enz.)? Met vaste of mobiele zonnepanelen op jouw akkers, produceren we niet enkel groene stroom maar zorgen we ook voor een betere oogst en meer opbrengsten voor jou.

Op vandaag hebben we nog geen Agri-PV projecten in exploitatie, maar zetten we wel volop in op de ontwikkeling ervan, zodat we op korte termijn de eerste projecten kunnen realiseren.

Start jouw energietransitie

Wil jij uw gewassen beschermen, u woogst optimaliseren én tegelijk groene stroom produceren? Wij werken graag een agri-PV-project op maat voor u uit.

Start nu

Welke bedrijven kozen voor onze groene energie? Bekijk al onze cases!

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Ondernemers Voka West-Vlaanderen: “Aspiravi blijft pionieren”

  “Aspiravi blijft pionieren”. Met deze sprekende titel opent het coverartikel dat vorige week verscheen in Ondernemers, het magazine van Voka West-Vlaanderen. In een uitgebreid interview geeft Rik Van de Walle - CEO Aspiravi Holding - een inkijk in de toekomst van de Aspiravi Groep en de vele kansen en uitdagingen die in het verschiet liggen.

  Gepubliceerd op

  Rik Van de Walle - Ondernemers Voka West-Vlaanderen
 • Nieuws

  Aspiravi Groep wijzigt organisatiestructuur

  Met het oog op een verdere groei van de binnen- en buitenlandse activiteiten enerzijds en een continuïteit in de bedrijfsvoering anderzijds, wijzigt de Aspiravi Groep haar organisatiestructuur vanaf 01/04/24.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Nieuwe website online

  De nieuwe website brengt een commercieel verhaal waarbij de bezoeker ziet dat Aspiravi dé partner is om mee samen te werken als het gaat om 100% hernieuwbare energie. Op de website staan nu de nieuwe technologieën en nieuwe markten vermeld, kan men filteren op projecten en staat de verkoop van onze groene stroom duidelijk 'in the picture'.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Interview met CEO Rik Van de Walle in weekendkrant De Tijd

  Het Harelbeekse Aspiravi ontpopte zich in de schaduw van de energiereuzen tot een grote speler in groene energie én een winstmachine die al 124 miljoen euro aan gemeentelijke aandeelhouders uitkeerde. Om de groei verder te zetten mikt CEO Rik Van de Walle op grote windparken in Bosnië en zonnepanelen in Franse wijngaarden. bron: De Tijd

  Gepubliceerd op