Direct naar inhoud
Terug naar technologieën

Zon.

De warmte van de zon, als bron van groene stroom. Daar halen wij energie uit! Met een zonneproject op maat van jouw bedrijf maken we uw duurzame ambities waar en produceer jij jouw eigen lokale, groene stroom. Bovendien draag je zichtbaar bij aan de vele klimaatdoelstellingen en een toekomstgerichte leefwereld.

Met de zon mee

De zon het werk laten doen voor jouw bedrijf? Met zonneprojecten op maat wekken wij duurzame energie op. Dat kan ook op jouw bedrijfslocatie. Het resultaat is een voordeligere energiefactuur aangezien je met zonnepanelen zelf in de energiebehoefte van jouw bedrijf voorziet.

Op vandaag hebben we nog geen zonne-energieprojecten in exploitatie, maar zetten we wel volop in op de ontwikkeling ervan, zodat we op korte termijn de eerste projecten kunnen realiseren.

Start jouw energietransitie

Wil jij het energiebeleid van jouw bedrijf vergroenen? Met een windproject op maat begeleiden wij jou doorheen jouw energietransitie.

Start nu

Aanbevolen door

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Nieuwe website online

  De nieuwe website brengt een commercieel verhaal waarbij de bezoeker ziet dat Aspiravi dé partner is om mee samen te werken als het gaat om 100% hernieuwbare energie. Op de website staan nu de nieuwe technologieën en nieuwe markten vermeld, kan men filteren op projecten en staat de verkoop van onze groene stroom duidelijk 'in the picture'.

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Interview met CEO Rik Van de Walle in weekendkrant De Tijd

  Het Harelbeekse Aspiravi ontpopte zich in de schaduw van de energiereuzen tot een grote speler in groene energie én een winstmachine die al 124 miljoen euro aan gemeentelijke aandeelhouders uitkeerde. Om de groei verder te zetten mikt CEO Rik Van de Walle op grote windparken in Bosnië en zonnepanelen in Franse wijngaarden. bron: De Tijd

  Gepubliceerd op

 • Nieuws

  Nieuwsbrief maart 2023

  In de Aspiravi-groep nieuwsbrief van maart informeren we u over hoe Aspiravi de stroomlevering aan grote bedrijven faciliteert.

  Gepubliceerd op