Aspiravi nv organiseert een info-avond m.b.t. de omgevingsvergunningsaanvraag voor een nieuw windenergieproject langs de E17 in Kruisem.

Projectbeschrijving

Aspiravi nv heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor een nieuw project van 2 windturbines op het grondgebied van de gemeente Kruisem, langs deautosnelweg E17. De windturbines zullen groene stroom produceren equivalent aan het gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van ongeveer 9.150 gezinnen en een CO₂-uitstoot van ongeveer 15.000 ton/jaar vermijden.

Openbaar onderzoek m.b.t. de omgevingsvergunningsaanvraag

In het kader van dit project wordt er een openbaar onderzoek door de gemeente Kruisem opgestart dat zal lopen van 19 januari 2024 t.e.m. 17 februari 2024.

Vragen over dit project?

Om u maximaal te informeren kan u op woensdag 31 januari van 16u tot 19u terecht op de info-avond over dit project in zaal Mimosa van POC De Kepper (Kerkhofweg 4). U krijgt er individueel antwoord op uw vragen m.b.t. het windenergieproject in Kruisem. Gelieve op voorhand uw aanwezigheid en voorkeursmoment door te geven via info@aspiravi.com, zodat wij voldoende collega’s kunnen voorzien om alle geïnteresseerden te woord te staan.

Bovendien kan u de vergunningsaanvraag voor dit project ook raadplegen in het gemeentehuis van Kruisem en online via het omgevingsloket(www.omgevingsloketvlaanderen.be).